Yangın Çıkış Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

İnsanların yangın esnasında güvenli bir şekilde bulundukları ortamlardan çıkmasına yardımcı olan merdivenlerin başında mekân alan dertn bapsı çok önemli olmaktadır.

Kullanıcı sıkletü 15 kişâlâ aşan rastgele bir tutkun döşek odası ya da süit oda bâtınin birbirinden uzakta bapşlandırılmış 2 kapı sağlanacaktır. Kullanıcı bastırıkü 50 kişelleme aşan mekanlar muhtevain toplantı ammaçlı kuruluşlar ile ait gereklere uyulacaktır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen kuruluşda yapım yazar, montaj ve onarma süreçlerinde lazım mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorum kızılıyoruz.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra sıyanet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz hayır uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın merdiveni imalatı her ne denli semt bir kol kabilinden görünse bile banko inşaat kolüne kardeş bir dal olarak görülmelidir. Yangın merdivenleri ve yangın bapları sadece demirden ya da çelikten yapım edilmiş basamaklar ve kapılar olarak görülmemeli. Binalara bu merdivenlerden yaptırırken uyanıklık edilmesi müstelzim en önemli noktalardan bir tanesi merdivendeki kişinin yangın alevlerinden korunmasını sağlayacak korunaklarında inceden inceye konstrüksiyonlmış olmasıdır.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması konstrüksiyonlabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Alelumum yekta bir kanatları vardır ve bu baplar yangın Yangın Merdiveni Kapısı eminği açısından esas bir hail oluşturur.

Bapnın bediiyat bünyesı ve rağbet edilen aksesuarların tasarrufı fiyatı dolaysız olarak etkilemektedir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde hareketsiz kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin vaziyet anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya hakikat birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları muhtevain bu menteşelerin sağlamlıklı çaldatmaışması ve bapyı art kapatması gerekir.

Baplarımızda aksesuar olarak standart ürkü pas, esrar sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin ısmarlamaine göre kilitli branş, ve maksut nitelik uygulanmaktadır.

Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.

Takribî 20 yıllık tecrübemizle ve her biri dair uzman olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çkızılışmalarımızla siz kibar iş ortaklarımızın güvenilir çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve uygun paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page